Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beatfreakz-single mogelijk uit de handel genomen

Shownieuws

De tweede single van de Beatfreakz wordt mogelijk in Groot-Brittannië uit de handel genomen. Op de hoes van de single 'Superfreak' prijkt het Superman-logo.

De tweede single van de Nederlandse formatie Beatfreakz wordt mogelijk in Groot-Brittannië uit de handel genomen. Op de hoes van het singletje 'Superfreak' prijkt een bewerkte versie van het Superman-logo. Eén van de twee producers van de dance-formatie heeft woensdag aangegeven dat het logo bij wijze van grap gebruikt is, omdat de single 'Superfreak' heet. De Beatfreakz willen verder geen commentaar geven, maar vermoedelijk zijn de auteursrechten op het logo het probleem.

Beatfreakz-producers Dennis Cristopher en Mark Simmons, zijn van plan om een geheel nieuw nummer uit te brengen. Op het hoesje van de nieuwe single zullen zij het vertrouwde Beatfreakz-logo gebruiken. Eerder werd de cover 'Somebody's watching me' uitgebracht door het tweetal.

Het duo is succesvol in het Verenigd Koninkrijk. Hier scoorden zij twee toptienhits. Ze boekten echter minder succes in eigen land. Als verklaring hiervoor zeggen de Beatfreakz dat electro momenteel de Nederlandse dancescene overheerst. "Liedjes als 'Superfreak' en 'Somebody's watching me' scoren nu eenmaal beter in de UK." De Beatfreakz timmeren in het buitenland hard aan de weg. Ze zitten elke maand in Rusland en Duitsland en zijn in Azië en Australië met onderhandelingen bezig.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen