Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco brengt privéfoto's concerten uit in boek

Shownieuws

Marco Borsato brengt een boek uit met privéfoto's van zijn concertreeks Symphonica in Rosso. Aanvankelijk zouden de foto's worden gebruikt voor een privéalbum.

Marco Borsato brengt een boek uit met privéfoto's van zijn concertreeks Symphonica in Rosso, waarmee hij momenteel in het Gelredome in Arnhem staat. Aanvankelijk was het plan om de foto's alleen te gebruiken voor een album van de zanger zelf, maar na enthousiaste reacties uit zijn omgeving heeft hij besloten het boek te publiceren.

Borsato vertelt met het fotoboek een nieuwe manier te hebben gevonden om zijn concertreeks vast te leggen. "Een dvd is een fantastische manier om ervaringen te herbeleven. Maar het laat beelden wel in een vastgesteld tempo langs gaan", schrijft hij op zijn website. "Een foto kun je in je eigen tempo bekijken, inlijsten in je geheugen. Een foto kun je blijven bestuderen omdat je iedere keer weer iets nieuws ontdekt."

Het boek komt eind november uit. Marco's vaste fotograaf Loe Beerens is verantwoordelijk voor de foto's, die in het boek worden ondersteund door 'tekstjes en kreten' van de zanger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen