Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen jonge kinderen voor Kim-Lian

Shownieuws

Kim-Lian van der Mey richt zich met haar muziek niet meer op haar jeugdige fans. Ze waardeert het succes dat ze heeft bij jonge fans, maar ze wil meer bereiken.

Kim-Lian van der Mey richt zich met haar muziek niet meer op haar jeugdige fans. De zangeres en presentatrice waardeert het succes dat ze heeft bij jonge kinderen, maar ze wil meer bereiken. Dat meldt de website Celebscene.

Als presentatrice bij Jetix is Kim-Lian erg geliefd bij haar jonge fans. Ook als zangeres is ze populair bij die doelgroep. Maar met haar nieuwe single 'In vain', een serieus nummer, wil ze aan een nieuw hoofdstuk in haar carrière beginnen. "Met mijn muziek richt ik me niet meer op die jonge doelgroep. Ik wil doorgroeien." De clip die bij de single hoort beschrijft Kim-Lain als shockerend. "Sommige ouders zullen het misschien te grof vinden."

'In vain' is een verdrietig nummer met een treurig einde. "Maar sommige dingen gebeuren nu eenmaal zoals ze gebeuren en lopen niet altijd goed af", zegt de zangeres in het interview. Zaterdag ligt het nieuwe album van Kim-Lian, 'Just do it', in de winkels. De single is sinds 12 oktober te koop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen