Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Birgit zou doden uit naam van de liefde

Shownieuws

Birgit Schuurman zou kunnen doden uit naam van de liefde. En niet alleen uit liefde voor haar vriend Arne, maar ook voor zus Katja en haar ouders, zegt ze.

Birgit Schuurman zou kunnen doden uit naam van de liefde. En niet alleen uit liefde voor haar vriend Arne, maar ook voor zus Katja en haar ouders. "Als ik iemand moet vermoorden, omdat zij anders dood zouden worden gemaakt, dan zou ik dat denk ik kunnen", zegt de actrice en zangeres in een interview met uitgaansmagazine NL20.

Schuurman is vanaf volgende week te zien in het toneelstuk 'Sexual perversity', dat draait om relaties, liefde en seks. Ze is blij dat ze in het stuk niet alleen acteert, maar ook zingt. Vooral omdat ze met haar laatste plaat 'Sticky tales' niet erg veel heeft opgetreden. "Hij liep niet zo goed als de eerste plaat", verklaart Birgit. "Dat is jammer natuurlijk. Maar ik ga niet doen alsof die plaat een waanzinnig succes was. Ik denk gewoon: volgende plaat beter."

Mocht die volgende plaat er komen, dan slaat Birgit een nieuwe weg in. Ze is erachter gekomen dat simpele liedjes met een piano erbij haar beter liggen dan de snellere pop- en rocknummers. "Laatst zong ik 'Liefde van later' van Herman van Veen. Dat vond ik zo fijn. Misschien wil ik wel de theaters in met een akoestische show."

Voor zover is, speelt ze eerst nog in 'Sexual perversity', dat vrijdag in première gaat in de Meervaart in Amsterdam. Naast Birgit spelen Jelka van Houten, Johnny de Mol en Gijs Naber in het stuk mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen