Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Heather Mills sleept tabloids voor de rechter

Shownieuws

Heather Mills klaagt de Daily Mail en de Evening Standard aan. De berichtgeving over haar scheiding van Paul McCartney zou 'vals en ongelooflijk kwetsend' zijn.

Heather Mills sleept tabloids voor de rechter

(Novum/AP) - Heather Mills klaagt twee Britse kranten aan wegens 'valse, schadelijke en ongelooflijk kwetsende' berichtgeving over haar scheiding van Paul McCartney. Het gaat om de London Evening Standard en de Daily Mail, zeggen de advocaten van de 38-jarige Mills. Ook worden stappen ondernomen tegen The Sun.

Onlangs beweerde een groot aantal Britse kranten dat Mills haar man beschuldigt van mishandeling. Mills zou volgens de kranten een relatie hebben met haar fitnesstrainer. Ook zou de schatrijke McCartney de scheiding met haar willen schikken voor een bedrag van 45 miljoen euro.

Het liefst had het ex-model en dierenactiviste alle kranten die belastende stukken over haar hebben gepubliceerd aangeklaagd, maar dat is volgens haar advocaten onmogelijk. Er is gekozen voor de Evening Standard en de Daily Mail omdat zij beweerden hun verhaal op correcte journalistieke wijze te hebben verkregen. Ook noemden zij hun berichtgeving exclusief.

De scheiding van Mills en McCartney is in Groot-Brittannië uitgegroeid tot de meest sensationele sinds prins Charles en prinses Diana in 1996 een eind maakten aan hun huwelijk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen