Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Malawi ontkent misleiding door Madonna

Shownieuws

Madonna heeft de vader van haar geadopteerde zoontje David niet misleid. Dat zegt een regeringsmedewerker uit Malawi. De vader zegt niet goed te zijn ingelicht.

Madonna heeft de vader van haar geadopteerde zoontje David niet misleid. Dat heeft een regeringsmedewerker uit Malawi gezegd, meldt het Britse persbureau Reuters. Yohane Bande, de vader van het 1-jarige jongetje, zei zaterdag dat het nooit zijn bedoeling is geweest zijn zoontje door de Amerikaanse popdiva te laten adopteren. Hij beschuldigde haar en de overheid ervan hem niet goed te hebben ingelicht over de gevolgen van de adoptie.

De beschuldigingen worden weerlegd door Penson Kilembe, die voor de overheid verantwoordelijk is voor het welzijn van weeskinderen. "Madonna heeft Banda in het bijzijn van een rechter gedetailleerd uitgelegd wat de bedoeling was", wordt hij door Reuters geciteerd. "Meerdere malen is aan hem gevraagd of hij het begreep en hij zei van wel."

Kilembe vertelt verder dat aan Banda is verteld dat er twaalf kinderen aan Madonna zijn gepresenteerd. Als de zangeres David niet zou kiezen of als Banda tegen de adoptie was, zou Madonna één van de andere kinderen kunnen kiezen.

Mensenrechtenorganisaties hebben geprotesteerd tegen de adoptie door de popster. Madonna doet woensdag haar verhaal in de talkshow van Oprah Winfrey.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen