Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Barbara de Loor wordt eventmanager

Shownieuws

Oud-schaatsster Barbara de Loor wordt eventmanager. De blondine werkt tegenwoordig bij de verzekeringsmaatschappij Aegon, die jarenlang haar hoofdsponsor was.

Oud-schaatsster Barbara de Loor wordt eventmanager. De blondine werkt tegenwoordig bij de verzekeringsmaatschappij Aegon, die jarenlang haar hoofdsponsor was. "Nu draai ik nog voor een proefperiode mee, maar de bedoeling is dat ik uiteindelijk eventmanager word", vertelt de 32-jarige Amsterdamse in programmablad Televizier.

De Loor gaat onder meer grote schaatsevenementen, waarvoor honderden klanten van Aegon worden uitgenodigd, mede organiseren. "Op het programma staat bijvoorbeeld het wereldkampioenschap in Heerenveen, volgend jaar in februari. Momenteel zijn we druk bezig met vergaderen en brainstormen over hoe we die drie dagen gaan invullen."

Evenementenorganisatie spreekt haar enorm aan. "Het is hectisch, je bent veel onderweg en ontmoet allerlei mensen. Ik zie daarin wel een toekomst voor mij."

In mei won De Loor Dancing with the stars. Momenteel is zij te zien in het televisieprogramma De Afvallers als coach van de kandidaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen