Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wendy van Dijk blaast wereldreis af

Shownieuws

Presentatrice Wendy van Dijk heeft dit jaar een wereldreis afgeblazen. Dat plan is helemaal in het water gevallen door de dood van haar vader.

Wendy van Dijk heeft dit jaar een wereldreis afgeblazen. "Dat plan is helemaal in het water gevallen", zegt de presentatrice van X Factor in programmablad Mikro Gids. "Ik zou samen met mijn gezin een jaar lang de wereld rondtrekken en daarna pas beslissen wat ik met mijn carrière zou gaan doen."

Het ging echter slecht met de gezondheid van haar vader, die in mei overleed aan de gevolgen van darmkanker. "Dan heb je natuurlijk geen behoefte meer om weg te gaan. Op de een of andere manier wilde ik het leven laten zoals het was, om de zaken niet nog verwarrender te maken." Wel nam zij eerder dan zij zich had voorgenomen een beslissing over haar toekomst op televisie: zij verhuisde van SBS 6 naar RTL4.

Het plan voor de wereldreis is ze niet vergeten. "Misschien doen we het volgend jaar, in de zomermaanden. Een jaar weg zit er niet in, maar een wereldreis van drie maanden is toch ook geen slecht vooruitzicht?"

In programmablad Televizier zegt de 35-jarige Wendy: "Ik geloof niet zo heel erg in mijn x-factor. Ik pas heel goed tussen het volk en stijg daar niet eens zo ver bovenuit. Ik hoor eigenlijk bij het meubilair."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen