Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vijf Tarzans in de strijd om hoofdrol

Shownieuws

Vijf kandidaten maken kans op de titelrol in de musical Tarzan. De komende weken doorlopen ze een zwaar trainingsprogramma. Op 15 april gaat Tarzan in première.

Vijf jonge mannen zijn geselecteerd als kanshebbers voor de titelrol in de musical Tarzan. Dat maakt Joop van den Ende Theaterproducties dinsdag bekend. Het gaat om Ron Link, John Vooijs, Mark van Beelen, Wouter Braaf en Dennis ten Vergert, die allemaal niet bekend zijn bij het grote Nederlandse musicalpubliek.

De finalisten doorlopen de komende weken een intensief trainingsprogramma. Het belangrijkste onderdeel daarvan is de workshops die de jongens in New York krijgen van Phil Collins. De schreef de originele, Amerikaanse versie van de musical.

Eind volgende maand wordt een definitieve keuze gemaakt wie Tarzan gaat spelen. Twee anderen mogen hem regelmatig gaan vervangen. De finale wordt live uitgezonden op televisie.

Eerder werd al bekend dat de rol van Jane wordt vervuld door Chantal Janzen. Op 15 april gaat Tarzan gaan spelen in het Fortis Circustheater in Scheveningen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen