Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter van der Vorst: ik ben geen roddeljournalist

Shownieuws

Daniel Radcliffe, bekend als de tovenaarsjongen Harry Potter, zal een naaktscène hebben in het toneeldrama 'Equus'. De acteur zal in de zomer optreden.

Peter van der Vorst vindt RTL Boulevard geen roddelprogramma. De 35-jarige televisiemaker zit regelmatig in het programma als royaltydeskundige. "Vooral als het om het Nederlandse koningshuis gaat, kan ik me niet heugen dat ik iets heb gezegd wat niet klopte", zegt hij in het damesblad Flair.

Van der Vorst benadrukt in het blad dat hij liever kijkt naar Nova dan The Bold & The Beautiful. Wel kijken hij en de ploeg naar de soap tijdens de make-up. "Even nog je gedachten op nul zetten, heerlijk. Maar als ik thuis ben of op vakantie, volg ik het helemaal niet."

De tv-maker maakte zijn debuut als verslaggever bij de première van de musical 'Miss Saigon' in 1996. Vervolgens werkte hij als verslaggever voor Aktueel Shownieuws, Showtime en Van Koninklijke Huize. Deze week verschijnt zijn eerste boek, 'De Oranjes, net gewone mensen?', waarin hij de meest gestelde vragen over de koninklijke familie beantwoordt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen