Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Razorlight ontkent gerucht over crisis

Shownieuws

De bandleden van Razorlight ontkennen dat zij uit elkaar gaan. Dat zeggen zij volgens het Britse ITV in reactie op geruchten in verschillende Engelse media.

De bandleden van Razorlight ontkennen dat zij uit elkaar gaan. Dat zeggen zij volgens de Britse zender ITV in reactie op geruchten in verschillende Engelse media. Die meldden zondag dat drummer Andy Burrows de band wil verlaten.

Burrows en zanger Johnny Borrell spreken volgens diverse media niet meer met elkaar na een reeks aanvaringen. Een bron vertelde het Britse tijdschrift People dat Burrows genoeg heeft van de 'egocentrische houding' van Borrell. De geruchten werden gevoed toen Borrell vorige week in Schotland een solo-optreden gaf. Burrows zou na een ruzie met hem niet zijn meegereisd met de groep. Waarom bandleden Bjorn Agren en Carl Dalemo niet optraden, is niet duidelijk.

Razorlight gaf 13 oktober op de TMF Awards een optreden. Het eerstvolgende optreden van de band in Nederland is 16 november tijdens het Crossing Border Festival in Den Haag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen