Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jelka had moeite met pikante scène

Shownieuws

Jelka van Houten heeft moeten wennen aan de theaterscène waarin zij in bh en slipje op het toneel staat. De actrice schaamt zich een beetje voor haar 'spekjes'.

Jelka van Houten heeft moeten wennen aan de theaterscène waarin zij in slechts een bh en slipje vooraan op het toneel staat. Vanaf zaterdag tourt de 28-jarige actrice door het land met het stuk 'Sexual Perversity'. "Als ik mijn spekjes, mijn sponsjes, moet laten zien, vind ik het altijd even lastig", zegt Jelka over haar heupen.

Carice van Houten, de bekende oude zus van Jelka, had vrijdag tijdens de première weinig moeite met de pikante rol van haar zus. "Ik ken mijn zus natuurlijk al zo lang. Ik kijk nergens meer van op", zegt de ster uit 'Zwartboek'. "Ik ken haar lichaam."

In 'Sexual Perversity' kust Jelka tegenspeler Johnny de Mol vol op de mond. Ze is het intussen wel gewend vreemde mannen te kussen. "Ik heb al honderd mannen gehad, als je zoenen op het toneel meetelt."

In het toneelstuk van David Mamet is naast Jelka Birgit Schuurman te zien. De zangeres doet een paaldans, waarvoor fotomodel Monique Sluyter de choreografie heeft geschreven. Ook is te zien hoe Birgit Johnny de Mol trakteert op een lapdance.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen