Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Daniel Radcliffe na Harry Potter naakt op toneel

Shownieuws

Daniel Radcliffe, bekend als de tovenaarsjongen Harry Potter, zal een naaktscène hebben in het toneeldrama 'Equus'. De acteur zal in de zomer optreden.

Daniel Radcliffe na Harry Potter naakt op toneel

(Novum/AP) - Daniel Radcliffe, bekend geworden als de tovenaarsjongen Harry Potter, zal een naaktscène hebben in het toneeldrama 'Equus'. Dat schrijft het Amerikaanse blad Newsweek maandag. De 17-jarige acteur is in de zomer te zien in het met een Tony Award beloonde toneelstuk, dat in Londen wordt opgevoerd.

"Voor een deel wil ik het beeld dat mensen van mij hebben opschudden", zei Radcliffe tijdens de opnamen van de vijfde Potter-film 'Harry Potter and the order of the Phoenix'. De acteur hoopt, dat zijn toneeloptreden mensen doet inzien dat hij meer kan dan alleen Potter spelen.

In het toneelstuk 'Equus' zal Radcliffe een gekwelde jongeman spelen die op een vreemde manier geobsedeerd is door paarden. De acteur werd zeven jaar geleden in Londen ontdekt, toen hij in het publiek van een theater zat. Sindsdien kent het publiek hem van de verfilmingen van de boeken van J.K. Rowling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen