Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw: blij dat ik niet voor Talpa werk

Shownieuws

Paul de Leeuw is blij dat hij niet is overgestapt naar Talpa, omdat de kijkcijfers tegenvallen. Vorig jaar dreigde hij naar de zender van John de Mol te gaan.

Paul de Leeuw is blij dat hij niet is overgestapt naar Talpa, omdat de kijkcijfers tegenvallen. Vorig jaar dreigde hij naar de zender van John de Mol te gaan. "Ik heb tegen De Mol gezegd dat ik mijn contract, dat tot mei 2006 liep, af zou maken", vertelt de 44-jarige televisiemaker zaterdag in het Algemeen Dagblad. Daarna zouden zij serieus praten.

Achteraf gezien is De Leeuw blij niet meteen voor Talpa te hebben gekozen. Na de tegenvallende kijkcijfers voor de zender heeft hij zijn contract met de Vara verlengd. "Ik gniffel niet dat het daar zo slecht gaat, maar vraag me wel af hoe ze hier nog uitkomen", zegt de gezette komiek, die vindt dat Talpa zijn sterren niet slim inzet. "Te veel Bridget. Die heeft drie programma's, waaronder die belachelijke hondenshow waar geen hond naar kijkt."

Ook de overstap van Vara-collega Jack Spijkerman begrijpt hij niet. "Hij stond voor zoveel dat bij Talpa niet is te vinden. Het is alsof Gretta Duisenberg zegt: ik koop een buitenhuisje in Tel Aviv."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen