Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tyra Banks mist modellenwerk niet

Shownieuws

Tyra Banks is blij dat ze geen model meer is. "Ik mis het modellenwerk totaal niet", zegt ze. Momenteel werkt ze aan een kinderfilm voor Nickelodeon.

Tyra Banks is blij dat ze geen model meer is. "Ik mis het modellenwerk totaal niet", zegt ze in een interview met StarPulse.com. "Aan het eind van mijn carrière werkte ik alleen nog op de automatische piloot. Ik had er totaal geen lol meer in."

De 32-jarige presentatrice van America's Next Top Model stapte vorig jaar uit het modellenvak. Ze was vijftien jaar actief in de modewereld en werkte mee aan campagnes van onder meer Nike, Victoria's Secret en Ralph Lauren. Nu wil ze graag verder in de filmwereld.

Zo is ze momenteel druk bezig met het produceren van een kinderfilm voor Nickelodeon. Daar wil ze nog niets over kwijt, maar wel verklapt ze dat ze zelf waarschijnlijk ook een rolletje in de film speelt. Want ook met acteren wil Tyra graag verder. Zo was ze al te zien in 'Coyote ugly' en naast Lindsay Lohan in de Disneyfilm 'Life-size'. Verder speelde ze in series als 'Felicity' en 'The fresh prince of Bel Air'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen