Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex reageert op beschuldigingen Hasselhoff

Shownieuws

Pamela Bach vindt de bewering van haar ex David Hasselhoff dat ze een drugsprobleem heeft belachelijk. Bach beschuldigt haar ex van alcoholisme en mishandeling.

Pamela Bach vindt de bewering van haar ex-man David Hasselhoff dat ze een drugsprobleem heeft belachelijk. Tegenover de Britse krant The Sun stelt ze het verhaal dat ze stoned zou zijn tijdens het verjaardagsfeest van hun dochter afschuwelijk te vinden. "Het bevestigt hoe gestoord hij is."

Donderdag publiceerde de Amerikaanse website TMZ de beweringen van de Baywatch-acteur over zijn ex-vrouw. De site citeerde uit de echtscheidingspapieren van het echtpaar. Bij de documenten zaten ook de resultaten van een positieve drugstest van Bach. Zij vertelt vrijdag echter aan The Sun dat deze test niet zoals gebruikelijk is op een van háár haren is uitgevoerd, maar dat het laboratorium een nephaar heeft getest. Bach draagt hairextensions.

The Sun komt vrijdag niet alleen met een reactie van Bach, maar ook met citaten uit de scheidingsdocumenten. Bach uit daarin op haar plaats beschuldigingen aan het adres van haar ex-man. Ze claimt dat hij haar regelmatig heeft mishandeld. Ook zou hij hun dochters, Taylor Ann (16) en Hayley Amber (14), hebben geslagen en naakt bij hen in bed zijn gaan liggen.

Hasselhoff ging volgens Bach ook veelvuldig vreemd. De acteur zou besmet zijn met de geslachtsziekte herpes en dat zijn vrouw opzettelijk niet hebben verteld. Bach schildert haar ex-man in de documenten af als een alcoholist. Hij zou meerdere malen zó dronken zijn geweest dat hij in zijn broek plaste. David en Pamela gingen begin dit jaar uit elkaar na een huwelijk van zestien jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen