Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shakira wil voorlopig niet trouwen

Shownieuws

Shakira en haar vriendje Antonio De La Rua hebben geen behoefte om te trouwen. Dat zegt haar toekomstige schoonvader Fernando de la Rua in een interview.

(Novum/AP) - Shakira en haar vriendje Antonio De la Rua hebben nog geen behoefte om te trouwen. Dat zegt haar toekomstige schoonvader Fernando De la Rua, de voormalige president van Argentinië, in een interview met de Dominicaanse krant Listin Diario. De twee hebben het wel over een huwelijk gehad, maar willen nog even wachten.

Volgens De la Rua hebben de 29-jarige zangeres en zijn 33-jarige zoon het prima naar hun zin als 'stelletje'. "Ze geloven niet dat een huwelijk noodzakelijk is om gelukkig te worden,"zegt hij. Verder noemt hij Shakira een 'lieve meid'. "Het is een ontzettende schat, die verschrikkelijk veel geeft om haar ouders en haar schoonfamilie."

Shakira en Antonio, die advocaat is, zijn vijf jaar samen. Voordat hij een relatie kreeg met de Colombiaanse zangeres werd hij door Argentijnse vrouwenbladen uitgeroepen tot de meeste begeerde vrijgezel van het land.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen