Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jeremy Clarkson: Hammond is beter

Shownieuws

Volgens Jeremy Clarkson is zijn collega Richard Hammond weer de oude. "Hij is goed opgelapt en maakt zich alleen druk om het stukje tand dat hij kwijt is."

Volgens Jeremy Clarkson is zijn Top Gear-collega Richard Hammond weer helemaal de oude. "Hij is goed opgelapt. Het enige dat hem echt dwarszit, is dat hij een stukje van zijn met zorg gebleekte tanden kwijt is", grapt de presentator in een interview met de BBC.

Vorige maand raakte de 36-jarige Hammond ernstig gewond toen hij tijdens opnamen van het populaire autoprogramma met een snelheid van 450 kilometer per uur crashte. Hij liep hersenletsel op, maar is inmiddels herstellende in een ziekenhuis vlakbij zijn woonplaats Bristol.

Clarkson zegt dat Hammond het nog wel rustig aan moet doen, maar kan het niet laten ook daar een grap over te maken. "Eigenlijk is er niets mis met hem, maar het is beter voor de verkoop van het boek dat hij over zijn ongeluk wil uitbrengen als hij nog even rust houdt."

Onlangs meldde de BBC dat Hammond vlak voor het ongeluk voor twee jaar bij de omroep had bijgetekend. Of hij ook terugkeert als presentator van Top Gear, kan niet worden bevestigd tot er meer duidelijkheid is over zijn herstel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen