Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Antonie Kamerling met Isa Hoes in film en serie

Shownieuws

Antonie Kamerling en Isa Hoes gaan in een film en in een tv-serie spelen. Ook werkt het acteursechtpaar aan een jazz-cd, waarop Hoes zingt.

Antonie Kamerling en Isa Hoes zijn zelden samen in een productie te zien, maar daar komt verandering in. Het acteursechtpaar gaat niet alleen samen in een film spelen, maar ook in een televisieserie. "We kunnen er nog niet al te veel over zeggen", zegt Kamerling vrijdag in De Telegraaf. "Dat komt als de tijd rijp is."

Meer openheid is er over de jazz-cd die het koppel maakt. "Antonie speelt prachtig piano", vertelt de 39-jarige Hoes. "Geen liedjes, maar zelfbedachte melodieën. Ik word er helemaal rustig van. Soms lig ik op de bank en dan speelt hij me in slaap. De laatste tijd improviseer ik er dan zang bij. Zo is het idee van de cd ontstaan. Daarop zing ik dus echt nummers."

Wanneer de nieuwe projecten verwacht kunnen worden, is niet duidelijk. Voorlopig is Hoes nog naast Rick Engelkes te zien in de voorstelling 'Succes' en daarna met Linda van Dyck in 'Nacht moeder'. De 40-jarige Kamerling zit midden in de opnamen van de film 'Hannah Hannah'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen