Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nicolaas blijft in De Gouden Kooi

Shownieuws

Bewoner Nicolaas vertrekt niet uit De Gouden Kooi. Woensdag zei de Amsterdammer erover na te denken uit de villa te vertrekken voor zijn kinderen.

Bewoner Nicolaas vertrekt niet uit De Gouden Kooi. Woensdag zei de dwarse Amsterdammer erover na te denken uit de villa te vertrekken, omdat hij zijn kinderen wilde zien. Donderdag om 17.00 uur zou de 39-jarige ondernemer zijn definitieve beslissing bekendmaken.

Op de website van het Talpa-programma was te volgen wat gebeurde. Toen de medebewoners zich volgens afspraak rond de eettafel schaarden, kwam Nicolaas aan met een reistas. Hij zei iedereen persoonlijk gedag en toen riep hij: "Gefopt!" Vervolgens legde de blonde vader van drie kinderern zijn beweegreden uit: hij is vastbesloten om te winnen. "Ik ga jullie helemaal gek maken allemaal. Ik ga jullie eruit zieken. Het spel is begonnen." Wat er in zijn tas zat? Zijn vuile was.

Als zijn kinderen hem toch nodig hebben, gaat Nicolaas meteen naar ze toe, ook al is hij volgens het spel verplicht vierentwintig uur te wachten. "Dan sla ik een raam in en dan word ik eruit gezet." Wie meedoet aan het programma, neemt zijn intrek in een villa. De kandidaat die het daar het langst volhoudt, krijgt het landgoed cadeau.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen