Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Johan Vlemmix is de nieuwe Heintje Davids

Shownieuws

Oranjefanaat Johan Vlemmix vindt het niet erg te worden vergeleken met Heintje Davids. "Dat is mijn grote voorbeeld", zegt de entertainer uit Eindhoven.

Entertainer Johan Vlemmix vindt het niet erg te worden vergeleken met Heintje Davids. "Dat is mijn grote voorbeeld." Net als de variété-artieste uit de vorige eeuw komt de 47-jarige paljas steeds weer terug.

Nadat Vlemmix' single over de wuppies in juli uit de handel werd genomen wegens schending van het merkenrecht en hij vorige maand zijn bajesverleden opbiechtte, stapte de clown uit de showbizz.

Onlangs dook hij weer op in een videoclip en momenteel staat Vlemmix op verschillende markten in Eindhoven in opdracht van een promotiebedrijf geld uit te delen. Volgende maand brengt Vlemmix, die in 2003 een gooi deed naar een zetel in de Tweede Kamer, koningin Beatrix-pruiken op de markt.

De entertainer begrijpt dat hij door zijn inconsequente gedrag niet snel meer serieus wordt genomen. Zijn plechtige belofte tegenover Pauw & Witteman dat dit toch echt zijn laatste interview was, heeft hij al talloze malen verbroken. "Mensen nemen me toch al niet serieus, dus wat heb ik te verliezen?" Bovendien kan hij het niet laten. "Ik heb zoveel energie en ik wil zoveel dingen doen."

De korte periode dat hij zich niet in het openbaar liet zien, ervoer Vlemmix als zwaar. "Ik lag 's avonds in bed met buikpijn. Wel vind ik het behoorlijk krom zo snel weer te beginnen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen