Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lance Bass en vriend bedreigd vanwege memoires

Shownieuws

Lance Bass en zijn vriend Reichen Lehmkuhl worden bedreigd als gevolg van de memoires van Lehmkuhl. Daarin staan zijn problemen als homo in het leger.

(Novum/AP) - Voormalig 'N Sync-ster Lance Bass en zijn vriend Reichen Lehmkuhl worden bedreigd als gevolg van het onlangs verschijnen van de memoires van Lehmkuhl. Daarin worden de problemen beschreven waartegen Lehmkuhl aanliep als homoseksueel in het Amerikaanse leger. "We moeten heel voorzichtig zijn", zei Lehmkuhl woensdag in de Amerikaanse televisieshow Inside Edition.

De oud-piloot zegt dat hij zich niet wil verbergen. "De bedreigingen komen van mensen die niet willen dat ik zo open ben over wat zich afspeelt in het leger." Volgens de 32-jarige Lehmkuhl sturen hij en Bass, die deze zomer uit de kast kwam, de bedreigingen rechtstreeks door naar hun beveiligers. De serieuze berichten komen bij de FBI terecht.

In het boek 'Here's what we'll say: Growing up, coming out, and the U.S. Air Force Academy' vertelt Lehmkuhl over de tijd dat hij zijn seksuele oriëntatie geheim moest houden van zijn homofobe collega's. Hij werd getreiterd toen zijn collega's begonnen te vermoeden dat hij homo was. Eenmaal zou hij zelfs seksueel door hen zijn misbruikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen