Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kraaijkamp junior ontkent mishandeling

Shownieuws

Johnny Kraaijkamp junior ontkent zijn ex-vriendin Sophia Ojienda te hebben mishandeld. Hij beweert zich slechts te hebben verdedigd. "Ik ben niet begonnen."

Johnny Kraaijkamp junior ontkent zijn ex-vriendin Sophia Ojienda te hebben mishandeld. Ojienda heeft de acteur aangeklaagd omdat hij haar onder meer in haar ribben zou hebben getrapt. Kraaijkamp vertelt donderdag in De Telegraaf dat hij zich slechts heeft verdedigd. "Ik ben niet begonnen."

In augustus werd al bekend dat Sophie aangifte had gedaan van mishandeling. Zij trok die aangifte echter weer in en ontkende de mishandeling vervolgens samen met de acteur in het televisieprogramma Shownieuws. Woensdag vertelde ze in RTL Boulevard echter dat ze haar ex toch ging vervolgen. Kraaijkamp moet zich op 7 november voor de rechter verantwoorden.

De 52-jarige acteur is van plan zich 'als een leeuw' te verdedigen in de rechtszaal. "De waarheid is echt heel anders dan wat Sophia allemaal vertelt. Hoe graag ik dat ook zou willen, ik kan daar nu geen details over loslaten. Dat doe ik in de rechtszaal. De rechter mag dan beslissen wie gelijk heeft."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen