Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beyoncé danst niet zo gemakkelijk

Shownieuws

Beyoncé heeft weinig moeite met dansen in haar videoclips, maar privé is de 24-jarige zangeres best verlegen als ze danst.

(Novum/AP) - Beyoncé Knowles is in haar privé-leven best verlegen als het aankomt op dansen. De sexy zangeres, die het in haar videoclips weinig moeite lijkt te kosten haar schaars geklede lichaam in beweging te brengen, geeft dat zelf toe. "Ik denk dat mensen verbaasd zouden zijn als ze mij zouden zien dansen in het echte leven", zegt de 24-jarige zangeres. "Ik ben redelijk gereserveerd en zelfs een beetje verlegen." Beyoncé doet nog steeds de twostep die zij haar ouders zag doen. "Ik barst niet uit in een choreografie in een privé-situatie."

Het voormalige lid van Destiny's Child vertelt verder grote ambities te hebben. "Het is mijn doel een Tony, een Oscar en een Grammy te hebben. Maar ik heb een lange weg te gaan en daar heb ik veel tijd voor." Later, als zij getrouwd is en kinderen heeft, zou zij ook graag op Broadway staan. Ze weet nog niet wanneer ze aan kinderen toe is.

Op 4 september wordt haar tweede soloalbum, B-Day, uitgebracht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen