Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bill Murray veinst pensioen omwille van rust

Shownieuws

Bill Murray vertelt aan iedereen die het maar wil horen dat hij met pensioen is. De 55-jarige Amerikaan zegt dat voornamelijk om rust aan zijn hoofd te krijgen.

(Novum/AP) - Bill Murray vertelt aan iedereen die het maar wil horen dat hij met pensioen is. De 55-jarige acteur meent het niet echt, hij heeft er een bedoeling mee. De Amerikaan zegt het voornamelijk om rust aan zijn hoofd te krijgen. "Als je zegt dat je met pensioen bent, vallen mensen je niet zoveel lastig."

Voorlopig heeft Murray geen plannen voor een nieuwe film. "Ik heb meerdere films achter elkaar gedaan", legt hij uit. Voor de film 'Lost in translation' (2003) was Murray zelfs vijfenhalve maand van huis. "Dat is natuurlijk niet niets", zegt hij. "Feitelijk ben ik gewoon lui. Als ik bezig ben, werk ik erg hard, maar eigenlijk probeer ik werk te vermijden." Als Murray nog iets wil doen, is het regisseren. In 1990 was hij al eens samen met Howard Franklin verantwoordelijk voor de regie van de film 'Quick change'.

De laatste film waarin Murray acteerde, was 'Broken flowers' uit 2005. Onlangs sprak hij nog wel de stem in van de dikke rode kat in het tweede deel van de film 'Garfield'. Ook in het eerste deel van 'Garfield' was de stem van de acteur te horen. Murray was verder onder meer te zien in de films 'The royal Tenenbaums' (2001), 'Charlie's angels' (2000) en 'Groundhog day' (1993).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen