Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Timberlake slikt kritiek op American Idol in

Shownieuws

Justin Timberlake heeft zijn kritiek op de winnaar van American Idol ingeslikt. Het ex-lid van 'N Sync had gezegd dat Taylor Hicks niet kan zingen.

(Novum/AP) - Justin Timberlake heeft zijn kritiek op de winnaar van American Idol ingeslikt. Het ex-lid van jongensgroep 'N Sync had in het Amerikaanse tijdschrift Fashion Rocks gezegd dat Taylor Hicks niet kan zingen. "Ik heb een vreemde relatie met dat programma", zei Timberlake over de Amerikaanse versie van Idols. "Ik verafschuw het en ben tegelijkertijd volledig gefascineerd."

Hij zei medelijden te hebben met de winnaar, op wie opeens heel veel druk komt te staan. "God verhoede dat hij homo is." De fans in bijvoorbeeld het zuidelijke Mississippi zouden het niet leuk vinden daarachter te komen. "Die druk is meer dan een persoon aankan."

De uitspraken van Timberlake zijn uit hun verband gerukt, beweert een woordvoerder van de 25-jarige zanger. "Hij heeft heel veel waardering voor het succes van Taylor Hicks. Hij zou nooit zoiets persoonlijks zeggen over iemand die hij nooit heeft ontmoet." De platenmaatschappij van de Idol wilde niet op Timberlakes teksten ingaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen