Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mariska Hulscher zegt training af

Shownieuws

Mariska Hulscher houdt haar stilzwijgen vol. Een training die zij vrijdag zou geven, is afgezegd. Begin deze maand maakte zij haar scheiding bekend.

Mariska Hulscher houdt haar stilzwijgen vol. Sinds het persbericht over haar scheiding twee weken geleden heeft de televisiepresentatrice niet met de buitenwereld gecommuniceerd. Een training die ze vrijdag zou geven, is 'wegens omstandigheden' afgezegd. Dat meldt de presentatrice op de website van haar bedrijf. Onder de noemer Niet Voor Watjes leert ze ondernemers omgaan met emoties.

Begin deze maand maakte de 42-jarige Hulscher bekend na niet meer dan twee maanden huwelijk de scheiding aan te vragen van regisseur Ary Schouwenaar. Verder deed de televisiepresentatrice er het zwijgen toe, ook tegenover opdrachtgever Party waarvoor zij tot september een column heeft. Deze stilte staat in schril contrast met de manier waarop ze voor haar huwelijk contact zocht met de showbizzbladen en –programma's.

Persbureau Novum Nieuws heeft de afgelopen weken verschillende malen contact zonder resultaat gezocht met Hulscher. Intussen doen steeds meer geruchten de ronde op het internet over de reden van de scheiding. Volgens de ene lezing kon Ary een vermeende abortus niet accepteren. Een ander verhaal meldt dat Ary is vreemdgegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen