Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paris Hilton is overtuigd van eigen zangtalent

Shownieuws

Paris Hilton roept iedereen haar serieus te nemen als zangeres. Haar debuutalbum 'Paris' verschijnt dinsdag.

Paris Hilton is overtuigd van eigen zangtalent

(Novum/AP) - Societybeest, paparazzilieveling, realityster, sekspoes, model, actrice en hotelerfgename. Alsof dat niet genoeg is, gaat Paris Hilton nu ook door het leven als zangeres. De 25-jarige blondine begrijpt de verwarring en kritiek, maar drukt iedereen op het hart de hokjesgeest te laten varen. "Ik begrijp dat mensen bevooroordeeld zijn, maar de muziek op mijn album spreekt voor zich. Ik zal laten zien dat ik anders ben dan men denkt."

Het debuutalbum van Paris, met de titel 'Paris', komt dinsdag uit. De eerste single 'Stars are blind' haalde de vijftiende positie in de Amerikaanse Billboard Top 40 en staat in Nederland op de achttiende plaats in de Top 40.

Paris toert momenteel door Amerika om het album te promoten. In New York werd ze woensdag opgewacht door honderden fans. "De meeste artiesten zijn onbekend als ze hun eerste album uitbrengen en worden pas daarna beroemd", verklaart Paris de overweldigende belangstelling. "Mij kent iedereen al."

Hoewel ze in eerste instantie een rockalbum wilde maken, zwichtte Paris uiteindelijk voor de popmuziek. Wel staan er twee hiphopnummers op de plaat, die ze opnam met rappers Fat Joe en Jadakiss.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen