Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pavarotti voelt zich geholpen door God

Shownieuws

Luciano Pavarotti wordt een handje geholpen door God in zijn strijd tegen alvleesklierkanker. "Het lijkt erop dat Hij mij de hulp geeft die ik nodig heb."

(Novum/AP) - Luciano Pavarotti wordt een handje geholpen door God in zijn strijd tegen alvleesklierkanker. Dat zegt de tenor in de Italiaanse krant Corriere della Sera. "Ik heb alleen de steun van God nodig en het lijkt erop dat Hij mij de hulp geeft die ik nodig heb."

De wereldberoemde zanger beseft dat hij altijd een gelukkig mens is geweest. "Met de tumor betaal ik nu de prijs voor mijn geluk", meent hij. De 70-jarige tenor zat tijdens het interview in een rolstoel en leek af en toe weg te dommelen, meldt de krant.

Eerder vorige maand liet Pavarotti weten de intentie te hebben weer te gaan zingen. Niet lang daarvoor ontdekten doktoren een kwaadaardig gezwel aan de alvleesklier van Pavarotti. Hij werd geopereerd in een ziekenhuis in New York en moest zijn afscheidstournee, die hij juist wilde hervatten, uitstellen. Eerder werd de concertreeks afgelast omdat hij rugproblemen had.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen