Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Soundmixshow breekt door in India

Shownieuws

Indiërs kruipen binnenkort in de huid van hun favoriete Bollywoodacteur. Het Nederlandse tv-programma de Soundmixshow is vanaf 11 september te zien in India.

Indiërs kruipen binnenkort op televisie in de huid van hun favoriete Bollywoodacteur. Het Nederlandse televisieprogramma de Soundmixshow is vanaf 11 september te zien in India. Dat heeft Endemol Holding dinsdag bekendgemaakt. Momenteel zijn de audities nog in volle gang. Het programma krijgt in India de naam Super Stars.

Om het publiek in India meer aan te spreken, is de formule van het programma iets aangepast. De deelnemers moeten niet alleen zingen, maar ook dansen om als winnaar uit de bus te komen. In Bollywoodfilms wordt bijna altijd gezongen en gedanst. De acteurs uit die films zijn in India razend populair.

In Nederland moesten de deelnemers aan het programma live een nummer zingen van een professionele artiest. Hennie Huisman was het gezicht van de show. Artiesten die dankzij hun optreden in het programma bekend werden in Nederland zijn onder anderen Marco Borsato en Gerard Joling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen