Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Postman beleefde donkere tijden

Shownieuws

Remon Stotijn, bekend als Postman, heeft de laatste zes jaar een donkere periode doorgemaakt op persoonlijk vlak. Ook de verkoop van zijn muziek viel tegen.

Remon Stotijn heeft de laatste zes jaar een donkere periode doorgemaakt. Het ging de zanger, beter bekend als Postman, op persoonlijk vlak niet voor de wind. Ook de verkoop van zijn muziek viel tegen en zijn populariteit was tanende, zegt hij tegen Novum Nieuws.

Zijn single 'Downhill', waarop ook zijn vrouw Anouk Teeuwe te horen is, gaat niet alleen over wat met je gebeurt als je neerslachtig bent, maar ook over waar de rapper nu staat. "Ik ben down geweest, maar nu gaan de dingen weer goed. Ik ben er nog steeds."

De 30-jarige Stotijn maakt positieve hiphop. "Ik breng hiphop met een betekenis. Mijn teksten gaan over het leven." De rapper probeert tegenwoordig altijd te genieten. "Elke dag kan je laatste zijn." Als je neerslachtig bent, dan trek je een negatieve sfeer aan, vertelt Stotijn. Het gaat nu weer goed. "Ik heb het gevoel dat alles zijn gangetje gaat."

Vanaf vrijdag ligt 'You make me feel' in de winkels. Het is na 'Downhill' de tweede single van het album 'Green'. Postman staat zondag op Lowlands. Hiermee eindigt zijn tour langs de zomerfestivals in Nederland. Vanaf oktober begint de rapper aan een tour langs verschillende poppodia.

Sinds dit jaar is de groep Postmen verder gegaan onder de naam Postman. Twee van de drie oorspronkelijke leden, G-Boah en Rollarocka, verlieten de band om aan eigen projecten werken. Rapper Stotijn ging solo verder.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen