Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anita Witzier zoekt nieuwe uitdaging

Shownieuws

Na tien jaar Memories is Anita Witzier toe aan iets nieuws. "Om de zoveel tijd beland ik op een punt waarop ik denk: wat nu?", zegt de 44-jarige presentatrice.

Na tien jaar Memories is Anita Witzier toe aan iets nieuws. "Om de zoveel tijd beland ik op een punt waarop ik denk: wat nu?", zegt de 44-jarige presentatrice in het programmablad Televizier.

Witzier vindt Memories een leuk programma en kan er altijd wel weer iets nieuws in ontdekken. Toch merkt ze dat ze meer wordt gestimuleerd door andere projecten als ze daaraan werkt. "Dat is een teken dat ik mijn handen niet meer helemaal vol heb aan Memories. Ik zit nu in een periode waarin voor mijn gevoel niet meer zo veel te halen valt."

Memories is voor Witzier een veilige plek. "Het is een risico om die veiligheid los te laten. Om zo maar iets anders te gaan doen, vind ik eng." Memories is een populair amusementsprogramma dat op prime time wordt uitgezonden, legt Witzier uit. "Een ander programma heeft misschien minder succes."

Anita Witzier werkte eind jaren tachtig als omroepster bij Veronica. In 1996 kwam ze terecht bij de Tros. Ze werd gevraagd om de Aso-show te presenteren. Sinds 1997 presenteert Witzier Memories bij de Tros. In dat programma vertellen mensen over een bijzondere liefde uit hun leven, waarna wordt achterhaald hoe het sindsdien met die oude liefde is vergaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen