Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jerry Springers voetjes gaan van de vloer

Shownieuws

Jerry Springer (62) doet mee aan de Amerikaanse versie van Dancing with the stars. Het derde seizoen gaat op 12 september van start met elf dansparen.

(Novum/AP) - Jerry Springer krijgt een danspartner toegewezen om gracieus mee over de vloer te zwieren. De 62-jarige presentator is een van de sterren die in de Verenigde Staten meedoen aan het programma Dancing with the stars.

Het derde Amerikaanse seizoen gaat op 12 september van start. Elf dansparen strijden in het programma om de felbegeerde trofee in de vorm van een discobal. De deelnemerslijst bevat enkele sterren van dubieuze kwaliteit. Zo doen onder meer de acteurs Joey Lawrence en Mario Lopez mee. Zij speelden in de series Blossom en Saved by the Bell. Ook Shanna Moakler, de ex-vrouw van Travis Barker van Blink 182, is in de show te zien.

Schaatsster Barbara de Loor won dit jaar de Nederlandse versie van Dancing with the stars. Jim Bakkum kwam in een jaar eerder als eerste Nederlandse winnaar uit de bus bij het programma. Ron Brandsteder en Sylvana Simons presenteerden het programma.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen