Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Steun van publiek ontroert Gordon

Shownieuws

Gordon is in zijn nopjes over alle positieve reacties die hij kreeg op zijn column maandag in De Telegraaf. Daarin sprak de volkszanger zich uit tegen homohaat.

Gordon is in zijn nopjes over alle positieve reacties die hij heeft gekregen op zijn column maandag in De Telegraaf, waarin hij zich uitsprak tegen homohaat. "Overweldigend, hartverwarmend en onvoorstelbaar zoveel mooie lieve reacties", schrijft de 38-jarige volkszanger dinsdag op zijn weblog. "Wat zijn Nederlanders toch een supervolk." Hij is er helemaal beduusd van: uit alle lagen van de bevolking heeft hij steun ontvangen.

De positieve reacties komen op een goed moment voor Gordon. Maandag schreef hij nog dat hij zoveel homovijandige reacties op zijn column krijgt, terwijl hij helemaal niet schrijft over zijn seksuele geaardheid. "Ik ben nooit een 'nicht' geweest die zich opwerpt voor gelijkgestemden en zeker niet iemand die zich geroepen voelt om met een rainbowvlag de straat op te gaan en te roepen dat we allemaal gelijk zijn", schreef Gordon, die een relatie heeft met een prominent VVD-lid.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen