Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sheen en Richards begraven strijdbijl

Shownieuws

De bittere gevoelens die Charlie Sheen en Denise Richards voor elkaar hadden zijn niet meer. Volgens de advocaten wordt de scheiding vriendschappelijk afgerond.

(Novum/AP) - De bittere gevoelens die Charlie Sheen en Denise Richards voor elkaar koesterden zijn verleden tijd. De advocaten van het eens zo gelukkig getrouwde stel hebben laten weten dat de scheiding op vriendschappelijke wijze wordt afgerond. Eerder werd van beide kanten behoorlijk met modder gegooid.

Richards vroeg in maart vorig jaar de scheiding aan na een huwelijk van drie jaar. Sheen heeft volgens de actrice losse handjes en bezocht regelmatig prostituees. De voormalige Bondgirl vroeg bij de rechter een straatverbod aan om Sheen bij haar en hun twee dochtertjes uit de buurt te houden. Een woedende Sheen sprak daarop van valse beschuldigingen.

Of het straatverbod nog steeds kracht is, wilden de advocaten van het stel maandag niet zeggen. Wel lieten ze weten dat de rechtszaak over de voogdij van de kinderen is geannuleerd.

De 35-jarige Richards heeft inmiddels een relatie met de ex-man van actrice Heather Locklear, rocker Richie Sambora. Ook in het leven van de 40-jarige Sheen is sprake van een nieuwe liefde, de vastgoedhandelaar Brooke Mueller.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen