Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kooi-kandidate Nena poseert voor FHM

Shownieuws

Gouden Kooi-bewoonster Nena poseert voor mannenblad FHM. De 19-jarige schoonheid werd eerder al benaderd door mannenblad Playboy. Ze weigerde naakt te gaan.

Gouden Kooi-bewoonster Nena poseert voor mannenblad FHM. Dat heeft een woordvoerder van Talpa, het tv-station dat het programma uitzendt, vrijdag bekendgemaakt. "FHM is verliefd op Nena", zei FHM-hoofdredacteur Erik Noomen. Nena stemde met het voorstel in, op voorwaarde dat ze eerst bruiner kan worden.

De 19-jarige schoonheid werd eerder al benaderd door mannenblad Playboy. Op aanraden van de andere bewoners van de in Eemnes gevestigde villa, kwam Nena eerder deze maand tot het besluit dat ze niet naakt zou poseren voor Playboy.

Noomen en de styliste van FHM brengen dit weekeinde een bezoek aan de villa. Gezamenlijk zal er passende lingerie voor de fotoshoot uitgekozen worden. "Wij hebben een 'no nipple policy.' FHM is absoluut sexy, maar wel stijlvol", verklaarde Noomen.

De beelden van de fotoshoot zijn live op internet te zien en worden dinsdag 24 oktober op televisie uitgezonden. Het eindresultaat is te zien in het decembernummer van het tijdschrift.

Kandidaten die meedoen aan De Gouden Kooi nemen hun intrek in een villa. Wie er het langst blijft wonen, krijgt het peperdure landgoed cadeau. De winnende kandidaat moet er minimaal een jaar opgesloten gezeten hebben.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen