Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Beckham-bodyguard omgekomen in Irak

Shownieuws

Merrick McDonald. de voormalig-bodyguard van David en Victoria Beckham. is door een autobom omgekomen in Irak. De Beckhams waren geschokt door het nieuws.

Merrick McDonald, de voormalige bodyguard van David en Victoria Beckham, is omgekomen in Irak. Dat meldt de Britse krant The Sun vrijdag. De Beckhams waren geschokt door het nieuws. Zij zagen McDonald als een onderdeel van de familie. McDonald, die tot zijn dood als beveiligingsman in Baghdad werkte, kwam om het leven door een autobom.

De 42-jarige bodyguard is jarenlang een trouwe kracht van de Britse sterren geweest. Toen David in 2003 bij Real Madrid ging voetballen was McDonald de steun en toeverlaat voor Victoria. De Beckhams wilden uit respect voor de familie van McDonald geen commentaar geven. Het echtpaar heeft naar verluid contact gehad met de weduwe van McDonald, die momenteel op Cyprus woont.

De oud-marinier verhuisde drie maanden geleden naar het Griekse eiland met zijn vrouw Michelle en hun zoons Joshua en Ryan. McDonald ging anderhalf jaar geleden in Irak werken, omdat hij er een goedbetaalde baan kreeg aangeboden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen