Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Michael rookt joint voor camera

Shownieuws

George Michael heeft een joint opgestoken voor de camera van een Britse televisieploeg. Hij verdedigde zijn drugsgebruik en liet weten heel gelukkig te zijn.

George Michael heeft zijn controversiële imago op een vreemde manier kracht bijgezet. De Britse zanger, die het afgelopen jaar regelmatig in opspraak kwam wegens drugsbezit, stak een joint op voor de camera van een televisieploeg. Dat melden verschillende Britse media vrijdag.

De 43-jarige artiest zou tijdens een interview met de commerciële Britse zender ITV zijn drugsgebruik hebben verdedigd. "Dit spul zorgt ervoor dat ik gelukkig en gezond ben", wordt hij geciteerd in de Britse krant The Mirror. "Maar je moet wel een bepaald punt in je leven hebben bereikt als je het gaat gebruiken. Je moet al het grootse deel van je dromen en ambities hebben bereikt, want deze drugs maken je zo relaxed dat je alle ambitie kwijtraakt", geeft hij de kijker als advies mee.

Michael zou verder zeggen dat hij momenteel heel gelukkig is. "Het publiek denkt dat ik op het punt sta om in te storten. Maar ik voel me goed. Ik woon in het huis van mijn dromen, met de man van mijn dromen. Ik ben gelukkig met de muziek die ik maak en ik ben nog steeds ontzettend rijk."

Het interview met de zanger wordt op 31 oktober uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen