Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gina Lollobrigida trouwt met 34 jaar jongere man

Shownieuws

De voormalige filmster Gina Lollobrigida trouwt met haar 34 jaar jongere vriend. De 79-jarige Italiaanse heeft sinds 22 jaar een relatie met Javier Rigau.

(Novum/AP) - De voormalige filmster Gina Lollobrigida trouwt met haar 34 jaar jongere vriend. Dat heeft de 79-jarige Italiaanse bekendgemaakt. Lollobrigida en haar Spaanse vriend Javier Rigau hebben sinds 22 jaar een relatie. De huwelijksplannen van het stel zijn met gejuich ontvangen in de Italiaanse media.

Lollobrigida, die met haar verbluffende schoonheid furore maakte in de jaren vijftig en zestig, maakte haar verloving bekend in een Spaans tijdschrift. Daarin vertelt ze over het ontstaan van hun liefde. "We ontmoetten elkaar in Montecarlo toen ik 57 en Javier 23 was. Het was gewoon passie, de liefde kwam later." De oud-actrice heeft altijd een zwak voor jongere mannen gehad.

Rigau heeft zijn verloofde een ring gegeven met een smaragd van 36 karaat. Het huwelijk wordt voor het einde van het jaar, in New York, in de kerk voltrokken.

In 1949 gaf Lollobrigida haar jawoord al een keer aan de Joegoslavische dokter Milko Skofic. Na 22 jaar gingen Skofic en Lollobrigida uit elkaar. Uit het huwelijk werd in 1957 een zoon geboren, Milko.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen