Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rapper Black Eyed Peas in zee met Jackson

Shownieuws

Rapper Will.I.Am helpt Michael Jackson bij zijn comeback. Hij werkt mee aan een nieuw album. De King of Pop wil zijn carrière nieuw leven inblazen.

Rapper Black Eyed Peas in zee met Jackson

Will.I.Am helpt Michael Jackson bij zijn comeback. De rapper van de Black Eyed Peas werk mee aan het nieuwe album van de King of Pop. Dat meldt de website van de Amerikaanse zender NBC, waaraan Jackson een interview heeft gegeven.

Het is voor het eerst sinds juni vorig jaar dat de 48-jarige Jackson een interview heeft gegeven. De beelden, waarin te zien is hoe Will.I.Am en de popster in Ierland aan het nieuwe album werken, worden in november uitgezonden.

Interviewer Billy Bush bezocht de zanger in Dublin. Volgens Bush wilde Michael liever geen interview. "Hij voelde zich erg ongemakkelijk bij het beantwoorden van vragen. Wanneer hij bezig was met de muziek en geen vragen voor zijn kiezen kreeg, was hij veel levendiger en vrijer." Jackson vond het geen probleem dat hij gefilmd werd terwijl hij aan zijn nieuwe album werkte.

Het nieuwe album dat volgend jaar verschijnt, is Jacksons eerste studioalbum in zes jaar. Nadat de zanger vorig jaar in de Verenigde Staten werd vrijgesproken van kindermisbruik verhuisde hij naar de golfstaat Bahrein.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen