Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina houdt kleren aan op witte doek

Shownieuws

Angelina Jolie wil in films niet meer uit de kleren. Dat wil ze haar kinderen niet aandoen. De actrice volgt daarmee het voorbeeld van haar vriend Brad Pitt.

Angelina Jolie wil in films niet meer uit de kleren. Dat meldt de Schotse krant Daily Record.

De 31-jarige actrice volgt daarmee het voorbeeld van haar vriend Brad Pitt. De 42-jarige filmster zei begin september dat hij voortaan geen seksscènes meer wil spelen, omdat hij niet wil dat zijn kinderen hem naakt zien op het witte doek. Brad en Angelina hebben twee geadopteerde kinderen, Maddox en Zahara, en in mei werd hun dochtertje Shiloh geboren.

Angelina zou nu ook hebben besloten dat ze het haar kinderen niet wil aandoen om hun moeder naakt te zien in films. Ook zou ze niet meer de behoefte hebben om te shockeren.

Voordat ze iets met Pitt kreeg, stond Jolie juist bekend om haar controversiële imago. Haar liefdesleven, onder meer de vermeende incestueuze relatie met haar broer, was een dankbaar onderwerp voor de pers. Vooral haar uitspraken over biseksualiteit en haar belangstelling voor sadomasochisme deden veel stof opwaaien.

Vorig jaar waren Pitt en Jolie nog samen naakt te zien in 'Mr. & Mrs. Smith'. De liefde tussen de filmsterren zou zijn ontstaan tijdens de opnamen van deze film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen