Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lol houdt Luv' op de been

Shownieuws

De reünie van Luv' gaat voorlopig nog even door, omdat het trio zoveel lol heeft. Dit meldt Patty Brard.

Lol houdt Luv' op de been

De reünie van Luv' gaat voorlopig door, omdat het trio zoveel lol heeft. Dat vertellen Patty Brard, Marga Scheide en José Hoebee aan Novum Nieuws. Woensdag werd bekend dat de zangeressen voorlopig nog op de bühne blijven staan. Aanvankelijk hadden ze besloten om er na dit jaar mee op te houden. "We gaan door zolang we het nog leuk vinden", vertelt Patty.

In de jaren zeventig scoorde Luv' hits als 'U. O. Me' ('Waldolala'), 'The greatest lover' en 'Trojan horse'. In 1981 viel het trio na ruzies uiteen. In 1993 maakte Luv' ook al een comeback.

"We waren dit helemaal niet van plan", vertelt Marga. "Maar toen we eenmaal bezig waren, hadden we zóveel lol. En dan gaat het allemaal eigenlijk vanzelf." Begin dit jaar zond RTL de realitysoap Back in Luv' uit. Daarop volgden verschillende optredens in de Amsterdam ArenA, waaronder gastoptredens bij de Toppers. Uit deze concerten vloeiden weer andere boekingen voort. "Er staan nu al optredens geboekt tot aan september volgend jaar", vertelt Patty. "Blijkbaar zijn we zelf niet de enigen die het leuk vinden."

Patty denkt dat het hernieuwde succes van Luv' ook te danken is aan het feit dat de groep nog de oorspronkelijke bezetting kent. "We staan heel vaak op feesten met bands als Supertramp en Boney M., maar niemand staat dan in de originele formatie. Wij zijn de enigen die nog met z'n drieën zijn." Maar volgens José, die haar acht jaar durende ruzie met Patty vorig jaar bijlegde, is de kracht van de formatie toch vooral 'de vriendschap die we hebben'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen