Kies je favoriete radiostation

Dossiers

McCartney ontkent mishandeling Mills

Shownieuws

Paul McCartney heeft via zijn advocaten ontkend dat hij Heather Mills mishandelde tijdens hun huwelijk. Ze zijn verwikkeld in een bittere echtscheidingsstrijd.

McCartney ontkent mishandeling Mills

(Novum/AP) - De strijd tussen Paul McCartney en Heather Mills duurt voort. De ex-Beatle ontkent via zijn advocaten de beschuldigingen van mishandeling van Mills. "Onze cliënt zou heel graag publiekelijk willen reageren op de beschuldigingen van zijn vrouw maar na advies begrijpt hij dat de enige juiste manier om nu te reageren via de echtscheidingsprocedure is", staat in een verklaring op zijn website. "Hij is bereid zich in de rechtbank met kracht te verdedigen tegen de beschuldigingen."

Mills en McCartney zijn al enkele maanden verwikkeld in een bittere echtscheidingsprocedure, na een huwelijk van vier jaar.

Woensdag bracht de Britse krant The Daily Mail naar buiten dat de 38-jarige Mills in de echtscheidingspapieren beweert dat McCartney haar tijdens het huwelijk meerdere malen lichamelijk heeft aangevallen. Hij zou haar hebben geslagen, in haar arm hebben gestoken met een gebroken wijnglas en gedwongen te stoppen met het geven van borstvoeding aan hun dochtertje Beatrice. Ook beschuldigt ze de 64-jarige artiest van drugs- en drankmisbruik.

Mills weigerde woensdag te reageren op de beweringen in de pers. Een woordvoerder van haar advocatenteam stelde wel dat het ex-model achter alle aanklachten staat die ze bij de rechtbank heeft ingediend en dat ze bereid is ver te gaan om de waarheid boven tafel te krijgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen