Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Denise Richards en Richie Sambora verloofd

Shownieuws

Denise Richards en Richie Sambora zijn verloofd. De 47-jarige Bon Jovi-gitarist zou vorige maand op zijn knieën zijn gegaan voor zijn 35-jarige vriendin.

Actrice Denise Richards en Richie Sambora zijn verloofd. De 47-jarige Bon Jovi-gitarist zou vorige maand op zijn knieën zijn gegaan voor zijn 35-jarige vriendin, melden verschillende media vrijdag. Het sterrenkoppel wil trouwen, zodra de scheiding tussen Richie en actrice Heather Locklear rond is. Richie zou zijn bandleden het nieuws als eerste hebben verteld.

Richard en Sambora werden in maart voor het eerste zoenend gespot door de paparazzi. Kort daarvoor had een rechter het verzoek van Richards om een straatverbod voor ex-man Charlie Sheen ingewilligd. De acteur, met wie de voormalig Bond-girl twee dochtertjes heeft, zou haar hebben bedreigd met de dood. Inmiddels zijn alle bittere gevoelens verleden tijd. De scheiding is op vriendschappelijk wijze afgerond.

De breuk tussen Sambora en zijn ex verloopt ondertussen minder soepel. Locklear, met wie de rocker elf jaar getrouwd was, zou de voogdij over dochter Ava niet willen delen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen