Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sterrencast nieuwe film Erik de Bruyn groeit

Shownieuws

Birgit Schuurman, Rifka Lodeizen, Hadewych Minis en Kurt Rogiers zijn toegevoegd aan de sterrencast van 'Nadine'. Halina Reijn en Frank Lammers spelen ook mee.

Sterrencast nieuwe film Erik de Bruyn groeit

De cast van de nieuwe film 'Nadine' van regisseur Erik de Bryun stikt van de bekende namen. Birgit Schuurman, Rifka Lodeizen, Marleen Scholten, Hadewych Minis en Kurt Rogiers zijn toegevoegd aan de sterrencast, die al bestond uit Monic Hendrickx, Halina en Reijn, Frank Lammers en Fedja van Huêt.

Regisseur De Bruyn wordt alom geprezen om zijn speelfilmdebuut 'Wilde mossels' uit 2000. In die film, over een groepje jongens in een Zeeuws dorp, speelden Lammers en Van Huêt voorname rollen. Zij werden onlangs beloond met Gouden Kalveren voor beste acteur en beste mannelijke bijrol in de film 'Nachtrit'.

'Nadine' gaat over een alleenstaande, kinderloze carrièrevrouw, die net de 40 is gepasseerd. Haar biologische klok tikt als een bom en als ze de druk niet meer aankan, begaat ze een extreme daad. Het personage wordt door verschillende actrices gespeeld. Eind volgend jaar gaat 'Nadine' draaien in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen