Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vriend van Jan Smit komt uit de kast

Shownieuws

Een vriend van Jan Smit is voor zijn homoseksualiteit uitgekomen. Kees Tol, bekend uit 'Gewoon Jan Smit', was opgelucht dat de zanger zo positief reageerde.

Een vriend van Jan Smit is uitgekomen voor zijn homoseksualiteit. Kees Tol, bekend uit de realitysoap Gewoon Jan Smit, was opgelucht dat de zanger zo positief reageerde. Lang durfde Kees zijn geaardheid aan niemand te vertellen. "Mijn grootste angst was de reactie van mijn vrienden", zegt hij in het blad Glossy. "Ik was bang dat ik ze kwijt zou raken."

Uiteindelijk besloot Tol zijn zingende vrienden Simon Keizer en Jan Smit een sms'je te sturen waarin stond dat hij ze iets wilde vertellen. "En toen wisten wij eigenlijk al wat er zou gaan komen", zegt Smit in het blad. "We dachten het al, maar je spreekt er toch niet over, totdat hij zelf over zijn lippen heeft gekregen dat hij homo is."

Kees is opgelucht dat hij nu openlijk over zijn voorkeur kan spreken. "Ik sta nu nog sterker in mijn schoenen, ben nog zelfverzekerder." Ook kan hij er grappen over maken. "Maar ik ben geen Gerard Joling of Gordon die te koop loopt met zijn geaardheid."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen