Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robert ten Brink is soms depressief

Shownieuws

Robert ten Brink heeft soms last van depressies. "In een depressieve bui zie ik alleen de onzin van dingen, vooral wanneer situaties niet gaan zoals ik wil."

Robert ten Brink heeft soms last van depressies. "In een depressieve bui zie ik alleen de onzin van dingen, vooral wanneer situaties niet gaan zoals ik wil", zegt de 50-jarige sterpresentator in het programmablad Televizier van deze week. De stress wordt wel minder, meent hij. "Wat niet wegneemt dat ik er andere zorgen bij krijg."

De ouders van Ten Brink zijn tachtigers en hebben verzorging nodig. "Dat houdt me erg bezig. Maar veel tevredener dan ik nu ben, kan bijna niet." Ook heeft de presentator geleerd dingen niet te doen die hij eigenlijk niet wil.

Perfectionistisch is Ten Brink, die dit jaar van SBS 6 naar RTL4 verhuisde, nog altijd. "Je moet kritisch zijn en jezelf blijven vernieuwen. Als iets op mijn werk me niet zint, roep ik dat", zegt de krullenbol. "Dat is ook de reden dat ik op televisie grotendeels kan doen wat ik wil. Iedereen weet dat ik er echt mee ophoud als dat niet meer mogelijk is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen