Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Peter André en Jordan zingen duet'

Shownieuws

Peter André en zijn vrouw Jordan hebben samen een duet opgenomen. Het echtpaar is te horen in het nummer 'A whole new world' uit de Disney-film 'Alladin'.

Peter André en zijn vrouw Jordan hebben een duet opgenomen. Het echtpaar is te horen in 'A whole new world' uit de Disney-film 'Alladin'.

Volgens de Australische website The Daily Telegraph dansten de twee vorig jaar tijdens hun bruiloft hun eerste dans op dit nummer. Ook zongen zij het liedje tijdens een liefdadigheidsevenement. Jordans tweede autobiografie, die begin dit jaar uitkwam, is eveneens genoemd naar het nummer.

André en het model, wier echte naam Katie Price is, ontmoetten elkaar in 2004 bij de Engelse versie van het televisieprogramma Bobo's in de bush. Ze hebben een zoontje, de 1-jarige Junior. Jordan heeft ook een zoon, Harvey (4), uit een eerder huwelijk.

Tien jaar geleden scoorde André een hit met 'Mysterious girl'. Hij nam al eerder een Disney-nummer op: in 1998 zong hij het nummer 'Kiss the girl' voor de animatiefilm 'De kleine zeemeermin'.

Jordan deed vorig jaar mee aan de Britse voorronden voor het Eurovisie Songfestival. Zij werd met haar nummer 'Not just anybody' tweede, achter de uiteindelijke winnares Javine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen