Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer mag niet schaatsen van Mariska

Shownieuws

De vriendin van Frans Bauer wil niet dat hij deelneemt aan Dancing on Ice. De volkszanger is gevraagd om volgend jaar mee te doen aan het televisieprogramma.

De vriendin van Frans Bauer wil niet dat hij deelneemt aan Dancing on Ice. De volkszanger is gevraagd om volgend jaar mee te doen aan het televisieprogramma. "Ik vertelde Mariska afgelopen nacht over het voorstel", vertelt hij aan Novum Nieuws tijdens de presentatie van zijn nieuwe album en dvd. "Maar ze zei 'doe maar niet, anders verongeluk je nog.'"

Het nieuwe album van Bauer heet 'Voor Altijd'. "Ik hoop dat iedereen de cd leuk vindt. Er staan allemaal gezellige nummers op, maar we grijpen ook terug naar de begintijd met de smartlappen die op het album staan", zegt de Brabander.

Voor zijn nieuwe dvd reisde de zanger door Noorwegen. Zijn fans kunnen genieten van de avonturen die Frans daar heeft beleefd. "Ik heb veel over Noorwegen gelezen en wilde er altijd al een keer naartoe. Met de dvd kan ik mijn fans laten zien hoe mooi het land is."

Momenteel is Bauer druk bezig met de voorbereiding op zijn dertien concerten in Ahoy', die in december plaatsvinden. "Ik kan nog weinig over gastoptredens en dergelijke zeggen, want dat is geheim. Maar het thema wordt 'tijd' en we bouwen het grootste podium ooit in Ahoy'." Vanaf november zijn de voorbereidingen op de concerten elke week bij RTL 4 te zien in de reality-soap 'De bouwers'.

Bauer is ook bezig met een ander project. Hij lanceert binnenkort een kledinglijn voor het warenhuis V&D. Mariska maakt al anderhalf jaar tekeningen voor de collectie. "Het wordt een hele gezinslijn, met zowel chique kleding als sportieve items."

Het nieuwe album en de dvd van Frans Bauer zijn vanaf vrijdag verkrijgbaar. Bauer heeft nu al twee gouden cd's voor zijn nieuwe plaat binnen: één vanwege de voorverkoop van 'Voor Altijd' in Nederland; de ander vanwege het grote aantal bestellingen in België.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen