Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vince Vaughn klaagt kranten aan

Shownieuws

Vince Vaughn laat niet over zich lopen. De Amerikaanse acteur klaagt enkele kranten aan die hebben bericht dat hij heeft gezoend met een mysterieuze blondine.

Vince Vaughn laat niet over zich lopen. De Amerikaanse acteur klaagt enkele kranten aan die hebben bericht dat hij heeft gezoend met een mysterieuze blondine. Dat meldt de BBC. Vaughn accepteert de suggestie van de dagbladen niet dat hij zijn vriendin Jennifer Aniston bedriegt.

In een persbericht verklaren zijn advocaten dat de acteur een aanklacht indient tegen de Britse kranten The Sun en de Daily Mirror en de Amerikaanse krant The New York Post. Zij verwachten dat de zaak begin volgend jaar voorkomt.

Vaughn vindt de artikelen en de begeleidende foto in de Britse kranten misleidend. Hij ontkent dat het uit is met Aniston, zoals de media beweerden. "Meneer Vaughn en mevrouw Aniston hebben hun relatie niet beëindigd", luidt de officiële verklaring van zijn raadslieden. "De suggestie dat hij een gepassioneerde omhelzing en zoen gaf aan een andere vrouw, en daarmee Aniston ontrouw was, is niet waar."

De voormalige Friends-actrice ontkende vorige week al tegenover Oprah Winfrey dat zij en Vaughn uit elkaar zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen